Free Download Pass4sure Cisco 642-971 Dumps

By | September 9, 2013

Cisco Data Center Networking Infrastructure Design (DCNID): 642-971 Exam
642-971 Questions & Answers
Exam Code: 642-971
Exam Name: Cisco Data Center Networking Infrastructure Design (DCNID)
Q & A: 136 Q&As

Part: A
1: Which Cisco product is deployed for content routing purposes?
A.Cisco ACE GSS
B.Cisco ACE appliance
C.Cisco Content Engine 500
D.Cisco ACE Module
Correct Answers: A

2: Which statement is correct about Cisco Catalyst 6500 E-Series Switches?
A.They do not support CEF720 line cards.
B.All their FRUs are compatible with older Catalyst 6500 chassis.
C.They require different Cisco IOS code trains than older Catalyst 6500 chassis.
D.They support all existing supervisors, line cards, switch fabrics, and software releases.
Correct Answers: D

3: Under which two circumstances is Layer 2 adjacency required? (Choose two.)
A.when HSRP is used
B.when NSF with SSO is configured
C.when NIC teaming is implemented
D.when clustered applications are supported
E.when multiple access layer switches are attached to an aggregation module
Correct Answers: C D

4: Which is appropriate in situations where a switched fabric server is required for InfiniBand
support, plus Ethernet and Fibre Channel integration?
A.Cisco SFS 3000
B.Cisco SFS 7000
C.Cisco MDS 9000
D.Cisco Virtual Blade Switch
Correct Answers: A

5: What simplifies troubleshooting and enhances protocol stability for OSPF?
A.using loopback interfaces
B.modifying the SPF delay hold time
C.advertising a default into the data center
D.changing the default reference bandwidth
Correct Answers: A

6: Which Cisco Catalyst 6500 Series FWSM mode of operation results in the least impact to the IP
addressing scheme?
A.routed
B.bridged
C.transparent
D.pass-through
Correct Answers: C

7: Which hardware-based security feature mitigates DDoS attacks against the Cisco Nexus switch
itself?
A.ACLs
B.CoPP
C.IP Source Guard
D.IP sanity checks
Correct Answers: B

8: Which Cisco Catalyst 6500 core technology enables Layer 2 multipathing, reducing reliance on
STP?
A.VSS
B.RSTP
C.virtual lanes
D.EtherChannel
Correct Answers: A

9: Which two functional areas are covered by the Cisco TrustSec model? (Choose two.)
A.port scans
B.IP spoofing
C.DDoS attacks
D.packet confidentiality and integrity
E.access control via security group ACLs
Correct Answers: D E

10: Which feature is supported in the Cisco ASA 5580 Adaptive Security Appliance but not in the
Cisco Catalyst 6500 Series FWSM?
A.VPNs
B.VLANs
C.IDS/IPS
D.stateful inspection
Correct Answers: A

11: Used in combination with DHCP snooping, which feature helps prevent spoofing attacks in the
data center access layer?
A.RPF
B.port security
C.RFC 3704 filtering
D.Dynamic ARP Inspection
Correct Answers: D

12: Which condition requires a Layer 2 access design?
A.multicast applications
B.improved convergence time
C.load balancing of uplink paths
D.service modules in the aggregation layer
Correct Answers: D

13: A network requires a data center aggregation layer switch, with high-scalability 10 Gigabit
Ethernet networking, and unified fabric to integrate data center technologies. Which Cisco product
would you recommend?
A.Cisco Nexus 5000 Series switch
B.Cisco Nexus 7000 Series switch
C.Cisco Nexus 7000 Series VSS
D.Cisco Catalyst 6500 Series switch running NX-OS
Correct Answers: B

14: Which two solutions scale up to 1.4-Tb/s system bandwidth capacity? (Choose two.)
A.Cisco Nexus 5000
B.Cisco Nexus 7010
C.Cisco Catalyst 6500 VSS 1440
D.VSS-aggregated Nexus 7010
E.Cisco Catalyst 6500 with 1.4-Tb/s SFM
Correct Answers: B C

15: Which benefit results from deploying Cisco Catalyst 4948 Switches in a top-of-rack access
layer design?
A.increased fault tolerance
B.improved server density
C.simpler logical topology
D.improved power distribution
Correct Answers: D

Click http://www.lead2pass.com/642-971.html to download the full version.