Free Download Pass4sure Cisco 640-692 Dumps

By | August 22, 2013

Supporting Cisco Routing & Switching Network Devices v1.0 (RSTECH): 640-692 Exam
640-692 Questions & Answers
Exam Code: 640-692
Exam Name: Supporting Cisco Routing & Switching Network Devices v1.0 (RSTECH)
Q & A: 82 Q&As

1.Which router can be used for disk-in-access to the router CLI management purposes
and does not usually pass normal network traffic?
A. AUX
B. Gigabit Ethernet
C. Fast Ethernet
D. Channelized serial
Answer: A

2.Which two pieces of information does the show ip interface brief command display.?
(Choose two)
A. Encapsulation type
B. Interface status
C. Layer 2 address
D. Layer 3 address
E. Keep alive
Answer: B,D

3.The pins and RJ-45 are numbered from 1 through 8. With the material points of the plug
facing toward you, pin 1 is the leftmost pin. Which two sets are looped on an RJ-45 T1
loopback plug? (Choose two)
A. Pins 1 and 4
B. Pins 1 and 7
C. Pins 2 and 5
D. Pins 2 and 8
E. Pins 1 and 5
F. Pins 2 and 7
Answer: A,C

4.What are two ways to open Microsoft Notepad on a Windows-based computer?
(Choose two)
A. Start > Run Enter Notepad and ‘Ink OK
B. Start > Control Panel > Notepad
C. Start > All Programs > Notepad
D. Start > All Programs > Accessories > Notepad
E. Start > All Programs > Microsoft Office > Notepad
Answer: A,D

5.Which three of the following statements are true? (Choose three.)
A. Each IP address has two parts: a network ID and a host ID
B. An IP subnet equals a broadcast domain.
C. An IPv4 address contains 36 bits
D. 172.16.1.18 is a Class A address
E. A subnet address is created by borrowing bits from the original host ID
Answer: A,B,E

6.Which of the following is a DTE device?
A. router
B. CSU/DSU
C. cable modem
D. DSL modem
Answer: A

7.Which two of the following statements are true about a switch? (Choose two)
A. It is a repeater.
B. It is a data link layer device.
C. It will forward the frame out all ports when it receives a broadcast from a host.
D. It reads the destination MAC address to forward traffic out the appropriate port.
E. It acts as an amplifier.
Answer: B,D

8.Which of the following best describes the cable that is used to connect a laptop to an
Ethernet port on a
Cisco router?
A. Crossover
B. Straight-through
C. Fiber
D. Rollover
Answer: A

9.Refer to the exhibit.
Which type of cable us used on the ATM card?
A. Fiber-optic BNC
B. Coaxial
C. Serial
D. Crossover
Answer: B

10.What are two features that are associated with single-mode fiber-optic cable? (Choose
two.)
A. a single strand of glass fiber
B. carries higher bandwidth than multimode fiber
C. cost is less than multimode fiber
D. operates over less distance than multimode fiber
Answer: A,B

Click http://www.lead2pass.com/640-692.html to download the full version.

 

Leave a Reply